• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Fleetboard

FleetBoard

Zuinigheid is een kwestie van techniek. En techniek is een zaak van FleetBoard.

De nieuwe Actros voldoet aan alle voorwaarden voor een maximale rentabiliteit, waaronder de ingebouwde FleetBoard Hardware. FleetBoard helpt u met telematicasystemen bij uw fleetbeheer. Zodat u het rendement van uw wagenpark volledig onder controle hebt. Hierbij zijn FleetBoard TiiRec en FleetBoard DispoPilot het ideale duo voor uw succes!


FleetBoard TiiRec. Het hart van uw voertuigbeheer.

FleetBoard TiiRec is het eindapparaat voor de overdracht van technische gegevens voor elk voertuig met voertuiginterface. De ge´ntegreerde gsm-/GPRS-modem en de gps-ontvanger maken communicatie via mobiele communicatienetwerken en de koppeling van alle voertuiginformatie met positioneringsgegevens, bv. voor voertuiglocalisering, mogelijk. De bestuurdersidentificatie vindt plaats via de ingeplugde FleetBoard bestuurderskaart of de DTCO-bestuurderskaart.


De DispoPilot is de flexibele hardware voor het transportbeheer en is in twee varianten beschikbaar:

DispoPilot.mobile. Insteken en beginnen.

De DispoPilot.mobile is in het voertuig nodig om van de diensten voor transportbeheer gebruik te maken. Het toestel met aanraakkleurenscherm kan uit de inbouwhouder worden genomen en beschikt over een barcodescanner voor vrachtstukken. Andere kenmerken zijn digitale onderschriften en de rechtstreekse communicatie met de bestuurder via opdrachtformulier en vrije-tekstberichten. Als optie kunnen vrachtwagenfuncties in het navigatiesysteem worden ge´ntegreerd. Het navigatiesysteem beschikt ook over functies zoals een rijstrookassistent en een systeem dat bij de routeplanning rekening houdt met transport van gevaarlijke stoffen.

DispoPilot.guide: De variant als ingebouwd systeem en met groot display. Het eindapparaat voor de cabine beschikt over een 7“ (17,8 cm)-display en maakt voordelig instappen in de wereld van het professionele transportbeheer mogelijk.

FleetBoard TiiRec en DispoPilot worden via Remote-Update onderhouden

 

Waar bent u naar op zoek?