Antimoon Accu's nu extra scherp geprijsd.

 

Originele Mercedes-Benz Antimoon accu's nu bij automotions voor slechts € 199,- excl. BTW

Naast de beproefde en permanent doorontwikkelde accu voor trucks met PAG-technologie (loodcalcium- zilver), heeft Mercedes-Benz ook de 220 Ah accu met antimoontechnologie in het assortiment opgenomen. Tijdelijk levert Smeets Autogroep accu tegen een speciaal actietarief van € 199,- excl. btw.

De actie geldt voor Mercedes-Benz Actros en Antos trucks met een 220 Ah van productiestand voor 1 februari 2013. Vanaf die datum zijn voertuigen met een 220 Ah type standaard uitgeleverd met de antimoon accu.

De voordelen van de 220 Ah Antimoon accu
- Betrouwbare antimoontechnologie

- Mercedes-Benz Originele Accu in heavy-duty kwaliteit

- Aanzienlijk trilbestendiger dan conventionele accu’s

- Onderhoudsarm volgens EN

- Hoge koud-starteigenschappen

- Lange levensduur

- Zes maanden opslagtijd

- Speciaal geschikt voor woonstroom verbruik

- Twee jaar garantie

Meer accuvermogen

De antimoon accu is met name geschikt voor Mercedes-Benz trucks in het internationale transport waarbij een groot aantal elektrische apparaten in gebruik is tijdens stilstand over een langere periode. Met meer accuvermogen kunnen probleemloos airconditioning, koffiezetapparaten, tv-units, magnetrons, laptops, tablets, smartphones, extra verlichting, etc. worden gebruikt.

De antimoon accu in heavy-duty kwaliteit kent een aantal specifieke voordelen. Zo is hij aanzienlijk trilbestendiger dan conventionele accu’s, is hij onderhoudsarm, kent hij een lange levensduur en hoge koud-starteigenschappen. De antimoon accu is speciaal geschikt voor woonstroomverbruik en wordt geleverd met twee jaar garantie.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart